SAFARI + OLIVER LOWE & FRIENDS

V sobotu 26. 5. se v ostravském klubu Barrák http://www.barrak.cz/www/program/ koná další akce ze série Flow Food Tour 2012.

Krom početné smečky Safari se můžete těšit na kapelu Oliver Lowe & Friends z dalekých Domažlic. Pro ty, kteří dodnes neměli tu čest se s touto kapelou setkat je určen tento odkaz http://amp.cz/…oliver-lowe/

Vzájemná spolupráce Safari a Olivera vyústila ve společný trek Sousedé, který můžete slyšet na albu Flow Food. Tuhle pecku vám kluci naservírují poprvé na živo a to jak jinak než na domácí půdě.

Kromě dvou zmíněných kapel se můžete těšit na pestrý program ve formě freestyle battle a beat box battle v rámci Battle Kings Tour! Vítěz získává volný vstup na Battle Kings festival v Rýmařově a automaticky postupuje do druhého kola battlu (nebude tedy muset jít přes eliminaci na BK!!!). Počet battlerů bude početně omezen. Zápis začíná ve 20:00. Zápisné činí 80 kč (cena vlezného).

Více o festivalu na http://battlekings.cz/2012/

Všichni návštěvníci se můžou těšit na tombolu o věcné ceny od mediálních partnerů
SNOWBITCH http://www.snowbitch.cz/ ,
GREEN HOME GROW SHOP http://www2.greenhome.cz/
STREETART SHOP http://www.street-art.eu/

Na místě budou v prodeji CD’s Safari, Oliver Lowe & friends a mnoho dalších.

Těšíme se na vás!
Safari
Oliver Lowe & Friends

To se mi líbí

Bandzone.czFacebook.comYouTube.com

Aktuální mejdany / archív

Kalich Fest 2023

3.6.2023 – Kališovo jezero – Bohumín … více info

SLAM POETRY EXHIBICE -mc Kos

23.5.2023 – Slam poetry s českou špičkou scény a geniem loci klubu Dock. Při dobrém počasí se akce uskuteční jako OPEN AIR venku na zahrádce na čerstvém vzduchu!!! :) … více info

Repromanifest show


© 2011 Repromanifest