KHOMATOR v Praze – jak bylo?

16.1. pondělí, to byl den, kdy se v pražském klubu Chapeau Rouge konal pravidelný mejdan Freestyle mondays. Na něm vystoupil také Khomator společně s Lazym a DJem Necrozem. „Koncert dopadl nad naše očekávání. Jsem rád, za těch několik desítek lidí, kteří chtěli slyšet v pondělí rap a udělali nám opravdu super atmosféru“ (Khomator). K vidění bude brzy video, které uvidíte i na našem Repromanifest webu.

Jelikož jel Khoma do Prahy o pár dní dříve, nemohl vynechat ani návštěvu Reprostudia, kde nahrál několik stop pro projekt 365. Jedná se o projekt člena našeho labelu Bohuše DLM, který se rozhodl udělat roční rapový deník. Koncept je jasný, každý den nahodit na Youtube 1. song o dění daného dne. Khomator se tak zúčastnil nedělního i pondělní pořadu. V neděli navíc dotáhl do Reprostudia MC Wase, s kterým dali freestyle. V pondělí sloka na koleně po náročném dni.

Tracky sjeď na následujících odkazech a sleduj Bohušův deník. Je to ojedinělý projekt nejen v rámci ČR.

Neděle

Pondělí

To se mi líbí








Bandzone.czFacebook.comYouTube.com

Aktuální mejdany / archív

Kalich Fest 2023

3.6.2023 – Kališovo jezero – Bohumín … více info

SLAM POETRY EXHIBICE -mc Kos

23.5.2023 – Slam poetry s českou špičkou scény a geniem loci klubu Dock. Při dobrém počasí se akce uskuteční jako OPEN AIR venku na zahrádce na čerstvém vzduchu!!! :) … více info

Repromanifest show


© 2011 Repromanifest