Majk Spirit a Khomator 17.12. ve Stounu

„Dlouho to vypadalo, že jediným slovenským raperem, kterému se podařilo “překročit hranice žánru“ je Rytmus. Teď už to neplatí, je tady Majk Spirit s albem Nový človek! a ty se o tom budeš moci přesvědčit naživo.

Brzy tomu bude deset let, co havířovský Khomator vstoupil do hry. Poslední zastávka na jeho rapové dráze se jmenuje Terapie. Má-li léčivé účinky se dozvíš 17.12.

Předvánoční atmosféru plnou lékořicových pecek nezařídí nikdo jiný než svatá trojice DJ´s: Vencza, Burcho a Bjaly. Vstupenky na tenhle mejdan jsou k dostání v předprodeji za 130 Kč v Beskydském informačním centru na Zámeckém náměstí ve Frýdku a na Náměstí Svobody v Místku. Dále se vstupenky prodávají v baru Pavlač na ulici Farní 16 ve Frýdku, v Ostravě seženete lístky v Queens shopu na Stodolní a také přímo v klubu Stoun. „Myslím, že se máme nač těšit a že se všichni uvidíme 17. Prosince ve Stounu – tak skvělá sestava za těch 130 korun vstupného v předprodeji určitě stojí!“ uzavírá dramaturg Rudolf.

Více na www.stoun.cz

To se mi líbí









Bandzone.czFacebook.comYouTube.com

Aktuální mejdany / archív

Kalich Fest 2023

3.6.2023 – Kališovo jezero – Bohumín … více info

SLAM POETRY EXHIBICE -mc Kos

23.5.2023 – Slam poetry s českou špičkou scény a geniem loci klubu Dock. Při dobrém počasí se akce uskuteční jako OPEN AIR venku na zahrádce na čerstvém vzduchu!!! :) … více info

Repromanifest show


© 2011 Repromanifest